Naisten hyvinvointipäivä 29.2.2020

Naisten hyvinvointipäivä 29.2.2020 klo 12.00 – 15.00

Ilmainen tapahtuma kaikille naisille Vihannin nuorisoseuralla.

Paikalla Hyvinvointipalvelut lähdetär Marjut Lähdesmäki, Ti-Pi laukut Ulla Luomajoki, cosmopharma Sari Tolonen, HomCare tuotteet Kaisa Näsänen, Cambridge Valmentaja Outi Kolehmainen, nosh organics vaatteet Salli Kittilä, Tekola ranch + nu ski tuotteet Ella Lumijärvi, Vihersuunnittelu Johanna Pakkanen, Me & I vaatteet Johanna Uhre, Maalari Jonna Hekkala, Evelace Merja Portti, oriflame Jenni Tähtelä, Partylite Miia Törmikoski, Aloevera Anne Rumpunen, LR aloe-vera Anneli Pahkala, Jalkineet,tukisukat ja naistenvaatteita Maria Liisa Jakonen, Tupperware Jonna Röyttä, young living eteeriset öljyt Johanna Rantala.

Tapahtuman aikana kahvio avoinna
Arpajaiset
Varaa matkaasi käteistä

Tapahtuman aikana kahviossa klo.14.30 pieni rentoutus (n.15 min)

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *